Ting jeg virkelig er fram til

Hallo?

Allerede i neste måndte skjer noe av det jeg har gått å gledet meg til i snart ett år, på litt over en uke skjer det så mye jeg gleder meg noe SYKT til, først er det UBM (ungdomenes badmintonmesterskap/norgesmesterskap) så noen dager etter det det Justin Bieber konsert og noen dager etter det reiser hele klassen til London. Alle disse måndtene er det egentlig noe jeg ser fram til og det er så mye at jeg nesten ikke klare å vente, hehe vil bare at dagene skal komme. 

UBM (11 April)

I år er det UBM i Trondheim, en plass jeg aldri har vært og spilt før eller utenom , så blir sikkert gøy. 

Justin Bieber konsert (17 april)

Åh er bare 19 dager igjen nå til JB konserten, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, men samtidig gruer meg, siden jeg å en venninne skal alene til Oslo, noe som kommer til å gå rett vest. Ikke er noen av oss kjent der og pluss skal vi finne fram til de rette tågene og Telenor arena, men kan ikke kalle meg ekspert med de rutene og alt det der, så om vi følger det jeg sir så blir vi aldri å komme oss på de rette bussene eller tågene, haha. Men jeg gleder med jo sefølgelig drit mye. 

London (20 April)

Bare 3 dager etter JB konserten drar vi på klasse tur til London. Vi reiser hjem den 18 april og har den 19 hjemme til å pakke osv så dagen etter drar vi til London. Ser virkelig fram til den turen også men har på følelsen det kommer til å bli mye stress go kaos siden vi bare har 3 dager der og pluss at vi nesten er 20 stykk. Men kommer til å bli koselig å dra med hele klassen siden det er en stund siden hele klasser har reist på tur sånn utenom Finnmark. Russetiden (1 Mai- 17 Mail)

Når vi kommer hjem fra klasseturen er det nesten russetid, Endelig er det vår tur liksom, har ventet på det siden 1 klasse. Har gått igjennom alle de andre sine år som russ å blitt teipet, pisket og tegnet på og endelig er det vår tur, hehe neida gleder meg til det men er ikke sånn serlig, blir nok ikke lik de andre årene siden vi er så få igjen nå, men koselig blir det sikkert uansett.

Bulgaria/Sozopol (3 Juli)

Det jeg egentlig ser mest fram til er syden turen med familie og Carita. Tanken på sol og varme, bli brun, ta bilder, spise på resturang hverdag, bade og kose oss, åh den følelsen. Det at vi bor her i Finnmark her det aldri er varmt noen ganger i året gjør det enda mer spesielt å komme til ett varmere strøk. Pluss at jeg får ha med min bestevennine Carita som gjør at jeg gleder med ekstra mye. Er litt kjedelig og være i syden i to uker og bare ha lillebroren din å være med, om dere skjønner. Har aldri før vært i Sozopol så blir nok spennende å prøve noe nytt igjen. Har faktisk aldri vært på samme plassen før så blir noe nytt hver gang.
Førde

Så til slutt av ferien drar jeg til Pappa på sommerferie som vanlig, åh gleder meg. Gleder meg til å møte familie å venner som jeg bare for møtt en til to ganger i året. Blir nok sikkert også å fra på camping ferie når jeg drar dit, hvet ikke helt hvor vi skal da men blir nok sikkert sverige eller noe sånt. 

 


  0 kommentarer på "Ting jeg virkelig er fram til"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Guro Olsen

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits