Meg og bestie


Siste dagen i Sozopol + feiring

Heihei :) 

Siste dagen i Sozopol feiret vi på en resturang som heter ocean, den resturangen vi likte best der nede. Samtidig feiret vi burstagen til daniel altså stefaren min. Siden det var siste dagen så samlett alle som var der, fra mehamn og noen andre vi kjenner på resturangen og spiste ilag. Tror vi var rundt 16 personer, så var en koselig dag.Henna tattoveringDet er da resultata av min henna tatto, haha hun dama feila litt da. Men hva synes du? Skulle egentlig være en tekst under, hadde laget tattoveringen som jeg ville den skulle bli og teksten sto i løkkeskrift osv. Men så begynte hun dama og tegne og skrive den selv og da såg den jo helt.. Så derfor tokk jeg bare fuglene.

Innkjøp fra SozopolVar ikke noe serlig med butikker i sozopol for å si det sånn, var mest sånne boder osv. Men fikk ett lite innkjøp og noe fra taxfree, hva synes du? :)

Gamle byen

Hallo!

Ene dagen dro vi til gamle byen med noen venner av mamma og dem, og spiste. Var en kjempe koselig by med masse resturanger og litt shooping osv. 


 

Video: Bulgaria 2013

Da er videoen ferdig, håper dere liker den! :)

Antrekk: Wild
Hva synes du? :)

Video coming up

Hei dere! :)

I går kveld og litt utover natten + i dag tidlig har jeg brukt tiden på å redigert en video fra Sozopol, som inneholder masse små klipp og bilder derfra. DEn er snart ferdig og vil nok komme på bloggen litt senere! 

Laguna bech

Hei søte dere!

Ene dagen var vi på besøk hos noen venner som bodde på ett annet hotell. Kan si vi fikk oss ett lite skjokk da vi kom til det hotellet etter å bodd på våres i noen dager. Åh så fiint det var! Også fikk vi vite at det var det hotelle vi egentlig skulle bo på, den følelsen, haha! Men vi fikk tatt masse bilder den dagen vi var der, så kommer i to innlegg. 

Outfit

Første dagen

Dagen vi reiste til syden beto av biltur i 3 timer, venting og flytur i 5 timer, så når vi kom fram var vi ikke akuratt i form til å se oss rund om kring + at det var natt så vi sovnet nesten med en gang vi kom på hotelle. Første dagen var ikke helt fornøyd med hotelle/rommene men ble jo vant til det så det var egentlig helt ok. Egentlig så viste vi ikke så mye mer enn hva plassen i Bulgaria heter så vi var veldi spente på hvordan det så ut osv. Var ikke så mange bilder å finne på internett, så vi fikk ett lite skjokk når vi så hvordan det egentig så ut der, enn hvordan vi hadde forestilt oss. Men var en koselig og stille plass, som jeg en eller annen gang blir å dra tilbake til! 
TILBAKE!

ÅHH så godt å være tilbake! I alt stresset før vi dro klarte jeg selvfølgelig å glemme å blogge om at jeg skulle til Bulgaria i to uker, så det er grunnen til at jeg ikke har blogget på to uker. Ah må si det har vært de to beste ukene i mitt liv. Har storkoset meg i Sozopol med bestisene mine og familie. Første uken va det meg, Carita og Frida, og siste uken kom Veronika så da var hele firkløveren samlet:)  Har møtt masse nye folk der nede som jeg kommer til å savne. Kjenner jeg savner alt der nede allerede. Kommer til å legge ut bilder av turen i de innleggene som kommer nå ettervert siden jeg ikke har fått blogget der nede. Har du vært noen steder? :)

Hva har du gjort i det sidte da?:)

BTW: kommer også en video etter turen! DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits