Header eller ikke?

Hei dere!

Er så usikker på om jeg skal ha header elle ikke, hva tror du? Og om det passer til dette designet, har ikke prøvd enda. Har heller ikke giddet å lage noen headere siden jeg ikke har noen bilder til det, men skal snart ta litt bilder, så for se om det kansje blir en header av det:) Er det noen som er flink å lage header så trenger jeg litt hjelp, hater å lage header til meg selv, så hadde vært koselig om noen ville hjelpet meg! 
Girls night out

Hei søtinger♥

Nå er det en stund siden jeg har blogget. Har hatt en bloggpause pga at jeg rett og slett ikke har hatt til til blogging også pga tentamen og eksamen osv. Men nå skal jeg skjerpe meg og ta ti til blogging. Merker at det blir et savn å ikke blogge, så blir herlig å begyne igjen. Men igår overnattet jeg hos Veronika, var kjempe koselig. Tok først litt bilder så dro vi på butikken for å kjøpe mat. Hva har du gjort?

Feiring på hurtigruta

Heihei♥

Idag dro vi til Kjøllefjord for å ta hurtigruta tilbake til Mehman igjen, som jeg har sakt har Sofie bursdag på mandag og derfor feiret vi bursdagen hennes på hurtigruta. Når vi kom på hurtigruta bestilte alle en hver sin drink og så satt vi bare å snakket. Når vi kom hjem gjorde vi ikke så mye så derfor er det ikke så mye og skrive om. Natta:)Hva har du gjort idag?

Sun day

Heia♥

Idag har det vært nydelig vær, så jeg å frida satt ute og nytet solen mens vi ventet til klokken skulle bli 5. Sofie har bursdag på mandag så vi skulle feire den med å  ta hurtigruta.Tgi lang helg

Hallo♥

Så godt det skal bli med lang helg nå:) Har hatt hele 3 dager med skole, haha. Idag hadde vi 5 timer med matte, det kaller jeg pining! Menmen ernå endlig helg, så nå skal jeg snart ut med noen venniner, hva skal du idag? See yeah!Endelig ferdig med tentamen!

Hei dere♥

Åh ENDELIG er jeg ferdig med engelsk tentamen. Var egentlig den jeg haddefruet meg mest til siden jeg da ikke der den beste i engelsk. Har på følelsen at det ikke gikk så veldig bra, men fårhåpe på det beste da. Så nå skal jeg hjelpe mamma med å lage middag, så sitte barnevakt, så ut med resten av russen og så tror jeg at jeg skal avslutte dagen medtrening, hva skal dere idag?

Ha en fin dag!

Tentamen i morgen

Hallo♥

Nå er jeg plantet i sengen min resten av kvelden, og koser meg med litt godt og ser finalen av Top model Sverige. Er nesten netopp kommet hjem etter noen timer på trening, så dro jeg og en vennine på kiosken å handlet noe godt til engelsk tentamen i morgen, åh skyt meg!! Men når jeg har kjøpt noe godt klarer jeg ikke la være, så noe ble til i dag, haha. Så nå sitter jeg bare å venter til Paradise kommer ut på nett, siden tv-en selvfølgelig måtte klikke rett før det begynte, typpisk min flaks:(En helt vanlig Mandag

Hei søte dere♥

Nå har jeg slappet av i noen timer, så er på tiden å løfte på bena og dra på trening. Når jeg har vært på trening tror jeg at jeg skal få mamma til å farge håre. I og med at jeg hadde så lyst hår før jeg farget det forje gang, har det blitt lysebrunt utrolig raskt, derfor vil jeg ha det litt mørkere igjen. Kommer sikkert ett innlegg om det senere eller i morgen. Hva skal du idag? 

Ha en finfin dag videre:)

Følg med på Instagram

Heihei♥

Har du instagram? Følg meg: Gurodolsen. Blir altid glad av nye følgere:) 


heihallo, nattaTilbake!

Heeeii søte lesere♥

Nå er jeg endelig tilbake igjen! Har savnet å blogge den lille tiden jeg har tatt pause. Som dere kanskje vet så har jeg vært mye borte i det siste. Er nesten netopp kommet hjem fra en 2 ukers lang reise. Kan si jeg var ganske sliten når jeg kom hjem, men det var verdt det. Tror jeg aldri har opplevd så mye på en gang, som jeg har gjort disse 2 ukene. Først var jeg i Trondheim på UBM, så på søndagen da vi var ferdige der dro vi rett til Oslo og var der til Torsdagen, så dro jeg vi hjem og var hjemme en dag før vi så dro til London på klassetur, var en helt unik opplevelse, vil dit lett igjen! Så kom vi hjem fra London på en Onsdag, og Torsdagen etter dro jeg til Bådsfjord på Barenslag kamper og Bådsfjord open. Så jeg kan ikke klage. De to ukene kan jeg lett si er en av de to beste ukene i mitt liv. Når vi var i Oslo var jeg jo selvfølgelig på Justin Bieber konsert, noe som jeg ikke har ord til. Klarer ikke helt skjønne enda at jeg har vært der, er helt utrolig!!! Det var virkelig den beste kvelden i mitt liv. Var du på konserten? Men fikk ikke så mange brae bilder siden det var ett sånn lys som dekket han på alle bildene, IRRITERENDE! Men fikk sefølgelig mange gode filmer som kanskje kommer ut på bloggen senere.

 Ha en fin dag♥

I det siste

Heei♥

Nå er det en stund siden jeg har blogget, har egentlig tatt en liten blogg pause, men det har jeg jo helt glemt av å skrive ett  innleg om, sorry! Har ikke hatt så mye å blogge om, er utrolig lite som skjer på denne lille plassen, og så har jeg hatt litt lekser osv så har ikke hatt så mye tid heller. Hadde egentlig tenkt å starte igjen i midten av april siden det er ganske mye som skjer da, kommer i ett egent innlegg etter dette. Så er mye å se fram til og mye å glede seg til. Har du noe du gleder deg spesielt til? Merker det er litt uvant å ikke blogge, er sånn at jeg har lyst å ta bilder hele tiden og alt jeg skal spise må jeg fikse på litt ekstra sånn at det skal friste litt mer på bilder haha, men så kommer jeg på at det ikke er noen grunner til det. Er sånn med alt jeg gjør også, går rundt å tenker at jeg må ta bilder av det jeg gjør og alt det der, føler ett sånn lite press på meg med å ta bilder men når det egentlig ikke er noen grunner til å ta bilder, eller det er jo kanskje det da, men.. ja. Det er liksom når man tar pause man kjenner det mangler noe siden man bruker en del tid hver dag med å ta bilder osv. haha merker blogging har gått inn i meg siden jeg har drivet med det så lenge nå, så er litt uvant å ta så lange pauser osv.. Men her er noen bilder fra de siste ukene.


Kafe med beste jentene

Tidligere idag var jeg og noen venniner på kafe. Så jeg sto opp sånn i 10-11 tiden og fikset meg. Er faktisk godt å stå opp tidlig av og til i ferien i stede for å såve lenge hver dag. Får med meg mer av dagen og får ti til å gjøre mer sånn jeg vanlig vis ikke rekker.Hva har du gjort idag?

Mørkebrun igjen!

Hei♥

Nå er det snart ett år siden jeg har vært så mørk i håret som jeg er nå, åhh gleder meg allerede til det blir lysere. Blir alltid like missfornøyd med håret rett etter jeg har farget det, har egentlig ikke forstått hvorfor jeg gjør det igjen da og bruker like mørk farge, haha!  Men er godt å ikke ha ettervekst eller så mange forskjellige farger i håret da. Her er resultatet↓

Før:

Etter:

Hva synes du?

Fredags kvelden

Hei♥

Idag har jeg vert med noen venniner og laget mat og koset oss. En litt andeledes start på helgen enn vanlig. Er ikke så ofte vi bruker og sammles og lage mat osv, så var en kjempe koselig kveld. Vi lagde en ganske engel eller liten rett med tapas og nøggets, med frukt og sjokolade til desert. Hva her du gjort idag?Blogges:*

TGIF!

Hei dere!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, sorry.. Ska virkelig skjerpe meg, men har vært storm og dårlig vær hele tiden så har ikke fristet så å tatt noen bilder, som gjør at jeg får mindt lyst å blogge. Men skal serr skjerpe meg. 

Ser virkelig fram til kvelden idag. Skal være med noen venniner å lage noen små retter og kose oss. Er en stund siden alle er blitt sammlet så blir kos. Hva skal du gjøre idag? Kommer nok et lite innlegg om kvelden, så håper dere får en fin dag videre, see yeah♥Alle hjertenes dag

Hei dere♥

Idag er det jo alle hjertenes dag, og jeg sitter her å er forever alone og gjør lekser og drikker smoothie, yeei! Har faktisk begynt å drikke smoothie nesten hver dag, elskeer det! Haha føler meg så sunn.Ha en fin dag videre:)

For lite tid

Hei♥

Da var det kanskje på tide å fortelle dere at jeg faktisk lever, haha.. Vet bloggingen min ikke har vært helt på topp, vet jeg blogger veldig ujevnt fortiden, men er pga jeg enda ikke har fått pc ladderen, så jeg prøver å blogge så mye jeg kan de få gangene jeg får låne pc til lillebroren min. Så har jeg en del lekser og trening fortiden så har ikke hatt så mye tid til blogging, så har heller ikke vært så mye å blogge om. Hva har dere gjort?

Btw har hjelpet en vennine i klassen med å lage blogg, som dere kan skjekke ut HER. Etter 2 dager med blogging kom hun på topplisten i Norge, så hun har vært sykt heldig. 


Gamle bilder!! har ikke hatt tid til å tatt bilder, så slenkte inn noen gamle bilder jeg ikke har brukt før.

Ha en fin dag videre!

Love sunday

God morge!

Sto opp ganske tidlig idag å, siden det er morsdag. Jeg og lillebror startet dagen med vaffelsteing, som vi gidde mamma på sengen med noen gaver osv. Hva  har du gjort idag? Elser å stå opp til en good frokot og nyte reten av dagen. Så senere blir det trening med veronika. Ha en fin dag videre!Under oppussing

Hallo♥

Nå er vi endelig færdig og oppusse peisestuen. Ble ganske fornøyd med resultatet etter mange uker med maling og rydding. Har vært et rom som nesten aldri har blitt brukt før så nå kommer jeg sikkert til å bruke det som et rom, hehe!FØR:

ETTER:

 

Hva synes du?

Rosa mandag

Heei♥

Dagen idag har vært som alle de andre langeee kjeedelige mandager, lekser, kjede, lekser, trening, lekser.. blæhh! Hva har du gjort idag? OGså skal jeg seffølgelig til tannlegen imorgen tidlig, wæææ kommer ikke til å få sove i natt, haha neida men har sykt tannlege skrekk, HATER DET!! Gjør dere? Ha en fin kveld videre.

 

Perfekt lørdags morgen

Go morgen♥

Startet dagen tidligere enn jeg bruker i helgene, ble egentlig litt skjokket når jeg så klokken bare var 9, haha. Pleier som regel å sove langt ut på dagen, men faktisk er det litt deilig å stå opp tidlig og siden man får med seg hele dagen. Sto opp og lagde meg en good frokost med smoothie, og hørte på musikk. Flere som har våknet tidlig i dag? Om noen timer skal jeg på jobb, så etter det skal jeg være med Carita, Veronika og Frida! Ha en fin dag videre:)

Btw er det noen som ikke kan se videoen i innlegget før? Vet ikke hva som har skjedd, men prøvde å ordne det så vet ikke om det ikke funker nå. Om du ikke kan se den plis si i fra, tror det er noe feil, eller så er det vare meg som klomset litt når jeg skulle publisere den!Hva skal du gøre i dag? 

Blogges:)

In winter wonderland

Heei søtinger♥

Haha, første bildene med dagslys, yeei. Er heldigvisbegynt og bli lysere nå, men det er bare i lunchen det er på det lysete så må ta bilder da, men da har jeg ikke ordnet meg skikkelig så ser hel forferdelig ut på bildene, jaja. Nå skal jeg fikse meg så skal jeg ut med venninene mine, så dere for ha en fin dag. God helg alle!Dere ser kansje at jeg har en sykt laaang ettervekst, heldigvis bare noen dager til den skal bort:)

Blogges;)

Lekser på en søndag!!

Heeihei♥

Nå sitter jeg faktisk å gjør lekser på en søndag, hålder på å bli gal av alle innleveringene vi får. Og det verste er at kåseri er en av dem og jeg skjønner ingenting. Skal skrive om innvandrere, åh gud jeg dør! Vi får alltid bare noen dager på oss, så ja jeg må sitte i helgeneå gjøre di:( I mens sitter jeg å høer på musikk og spiser potetgull, hehe. Først spiste jeg en sunn kvels, kyllingsalat, yumm! Så nå sitter jeg å gomler i meg potetgull og godteri, blir en sunn/usunn søndag. Men dere får ha en fin kveld videre imens jeg må sitter her å kjede live av meg med lekser.God kveld!

Gårdagens bilder

Hei♥

I går hadde jeg ikke multighet til å blogge siden jeg overnattet hos veronika. Så derfor kommer innlegget idag. I går så var vi hos Frida og så film, så etter det dro jeg og veronika hjem til henne å så film. Helgen har egentlig bare vært en chille helg med film osv. Ååh så GLEDER jeg meg noe sykt til neste helt, siden vi ikke ble å fære til Bygdøy forje helg så skal vi til Pitåe i Sverige. Er lenge siden jeg har vært der så blir kos. Hva har du gjort i helgen?


Endelig heelg!

Hei søte dere?

Åh endelig e det helg igjen. Har vært en lang uke, med dager som har startet klokken 3,4 og 5 om morgenen. Elsker følelsen av at man kan være lenge oppe og såve langt ut på dagene. Om ikke så lenge skal jeg ut med Veronika, Frida og Carita. Tror vi skal se film hjemme hoss veronika siden hun er blitt syk:/  Hva skal du gjøre idag?Har ikke akuratt så fine klær på meg siden vi bare skal se film idag, hehe!

Skal bli en bedre blogger når..

Hallo! 

Noe jeg virkelig HATER er mørketiden, å da mener jeg hater! Ikke pga jeg er mørkeredd eller noe sånt, hehe. Men det ødlegger virkelig motivasjonen til å blogge. Hver gang jeg har laget ett innleg så ser jeg hvor kjedelige de er. Jeg her ikke så mange andre plasser å ta bilder nå enn å ha en hvil vegg i bakgrunnen. Derfor gleder jeg meg noe sykt til det begynner å bli lyst døgnet rundt. Da blir det MYE mer blogging og mye bedre blogging. Siden det er mørkt stortsett hele dagen her oppe bortsett fra i 11 tiden, men da er jeg på skolen så får aldri tatt bilder da:( Så jeg ser virkelig fram til da det er lyst stortsett hele dagen. Hater dere mørketiden når det gjeld blogging?hva synes du?

Husk å meld deg på linkrunden i innlegget før! :D

Black'n white

Hei søte lesere♥

Ingentlig er bedre enn å komme hjem etter en trening og legge seg rett under en varm dyne, åh hålder på å fryse meg i hjel. Før treninger hadde vi ett møte der vi blei enige om flere ting til klasseturen til London, som jeg håper ikke er så veldig lenge til. Så fikk vi høre hvor mye vi egentlig hadde på klassekontoen, fikk et skjokk der. Nesten 100 tusen. Gleder mag allerede sykt til vi skal dra. Men btw så skal jeg ha linkrunde, kommer et egent innlegg om det der du kan delta!Hva har du gjort idag?

Mitt 2012 del 2

Er så mange bilder så må ha dem i ett bilde, ellers bilder altfor mangee!

Yrkedsmesse

Heihei♥

Sorry for litt lite blogging, men i går satt jeg barnevakt før skolen å stortsett hele dagen etter. Så når jeg kom hjem var det å håppe rett i malings klærne og hjlpe mamma å male. Så fikk jeg endelig bestilt fra bikbok, noe som jeg har ventet på lenge. Også seffølgelig tter min flaks endte bestillingen opp i flere timer pga feil med java osv, så jeg måtte skifte pc, legge inn alt i hannlekurven sikkert 10 ganger, så jah! Kommer nok ett innlegg om innkjøpet også. Men nå er jeg nettopp kommet hjem fra familie middag og en hel dag med yrkesmesse på skolen. Men var ikke så veldig spesielt da. Hva har du gjort? .

 

Badminton

Hallo dere♥

Nå har jeg netopp vært på badminton trening og det jeg skal gjøre nå er rett og slett å gå å legge meg. Jeg kjenner jeg fortsatt er litt slapp, var slapp og trøtt hele treningen så ble ikke så mye utav den. Begynner å kjenne at jeg har stått opp tidlig alle disse dagene. Er trøtt igjen noen timer etter skolen. Derfor har jeg brukt å sovet middagshvil, men ifag måtte jeg stå over. Skal prøve å få tilbake den normale døgnrytmen min igjen. Er lei av å stå opp tidlig og bli døds trøtt allerede etter middag. Så nå skal jeg legge meg, så blir det tidlig opp i morgen også, å slitte barnevakt, jeei!

Hva har du gjort idag?:)

Førde, Laksel eller Mehamn...

Heihei alle sammen♥

Åh er ikke lenge til fristen for å søke seg inn på skoler går ut, og jeg har ikke peilig på hva jeg skal gjøre. Finner ikke ut hvor jeg skal søke. Ender vell opp i Mehamn 1 år til:( Er så leei Finnmark. Har bodd her hele live mitt så håper å komme meg vekk å prøve noe nytt. Jeg har jo Førde som ett godt allternativ siden pappa bor der og at jeg er godt kjent der + at da har jeg jobb sånn at jeg kan tjene litt penger inn i mellom, siden pappa eier Statoil. Men jeg ikke vet om det er godt milijø der. Er det noen som vet? eller om det er sånn at det er vanskelig å komme seg inn i en venne gruppe elns, hehe. Men har lovt at jeg skal flytte dit, så det blir enten Førde 1 året eller 2 året. Jeg har også sukt lyst å flytte til Lakselv siden det ikke er så langt vekk herfra + at de har butikker der, det må jo også til da. Men har hørt det ikke er så godt miljø der. Off hva skal jeg gjøre. Er det noen som vet hva som er bra i Førde elns? hadde vært snilt med noen tips:)
Good morning

God morgen♥

Startet dagen nok engang klokken 4 på morgenen. Men er faktisk litt godt å stå opp så tidlig siden jeg får så god tid og tid til blogging, Det første jeg gjore var å trene, så en sunn frokost med pc forran meg, hehe. Har jo som nyttårsforsett å trene mer og spise sunnere så jeg prøver å holde meg til det. Kjenner jeg blir mer voken og mer opplagt på skolen. Så fant jeg minnekortet fra sommeren i Førde. Trodde jeg hadde mistet det, ååh så deilig. Så nå kan jeg gjøre ferdig mitt 2012 del 2:) 

Hjemme

Heihei♥

Nå er jeg akuratt kommet inn døren etter å ha vært på hytta hele helgen. Siden jeg var syk så hadde jeg ikke noe annet å gjøre. Har vært trøtt å slapp hele tiden, så jeg har egentlig ikke fått med meg så mye av helgen siden jeg har sovet.Tror jeg har vært våken ca litt over 6 timer til sammen, haha snakk om å nyte helgen.  Men nå er jeg glad jeg begynner å bli frisk igjen etter nesten 1 uka med influense, blæh! Hva har du gjort?
Kopp brownies

Heihei søte lesere♥

Siden jeg er syk har jeg ikke gjort så veldig mye. Men av en eller annen grunn fikk jeg så lyst på brownies, så jeg laget hjemmelaget/ koppbrownies, mmmm! Mislykktes med den første så jeg måtte lage en ny, typpisk meg. Noen som har noen brae filmtips, så si i fra?
God morgen

God morgen dere♥

Startet dagen for ca 6 timer siden. Som jeg sa er jeg blitt syk, så jeg våknet kl 2 og fikk ikke såve mer. Er sikkert også siden jeg sovnet etter middagen i går i 3 tiden og voknet halv 10 på kvelden. Så jeg har sett på tv og film siden jeg sto opp. Jeg skrev i et innlegg at vi skulle til bygdøy idag, men det ble avlyst:( Fikk vite det i går først, åå hvor irriterende. Var nesten ferdig å pakke osv. 

 


Haha!

Syk

Hei dere♥

OFC måtte jeg også bli syk da. Er begynt å bli forkjøla og blir vell også å få feber kjenner jeg flaksen min rett, ffffff! Er jo bare to dager igjen til vi drar til Bygdø på badminton stevne. Tro meg jeg har vært forkjøla med halsbrann og alt det der på ett stevne før, og det håper jeg ikke jeg får igjen, håper jeg blir bedre. Noe av det verste jegvet er å treng og springe med halsbrann osv. Så vet ikke om jeg må trekke meg da, men det håper jeg virkelig ikke! Får krysse fingrene og håpe på det beste.

 

Bare 100 dager igjen

OMG bare 100 dager igjen nå til Justin Bieber konsert, og ubm ( ungdommenes badminton mesterskap) Åååå klarer nesten ikke vente, tiden har gådd utrolig fort siden sommeren da jeg bestillte bilettene. Fåles nesten ut som om det var igår. Men tørr ikke glede meg sånn alt for mye, for etter min flaks så kommer vi vell ikke oss dit, eller at det skjer ett eller annet:( Først så drar vi til Tronhjem på Norges mesterskap, noe jeg også gleder meg til da, så reiser vi videre ned til Oslo. Skal du på konserten? 
Just chilling

♥Heei søtinger

Som sakt er jo søndag min chille dag, bokstavelig talt. Nå har jeg skiftet til koseklærne og fylt skåla med godter og tatt fram Ben and jarry is, yummy. Så nå skal jeg se en film jeg lånte i går og kose meg, forever alone, heh! 
♥Hva skal du gjøre?

Girls night

Hei dere♥

Nå er jeg nesten nettopp stått opp, hah jeg og veronika bestemte oss for å stå opp i 11-12 tiden får å komme oss i rett døgnrytme til skolen i morgen. Som jeg har sakt så er min helt på skeiva. Hver dag nå har jeg stått opp i 3-4 tiden før skolen, fordi jeg ikke har fått såve mer. Men skal prøve å legge meg litt tidlig idag da. Men i natt så såv Veronika har, så igår koste vi oss med godteri og film, hva gjore du? Har du GifBoom? Follow meg: gurodolsen, så kansje jeg followe tilbake. 


Helg

Heisann:)

Haha etter to dager med skole er det endelig helg. Nå har jeg nettop fikset meg og er klart til å gå ut med beste jentene. Først skal vi spise på hotelle så blir det kansje film etter det. Hva skal du gjøre i helgen?
 

Are we not like two chapters of a book?


Timer før 2013

Bonne nuit

Hei søtinger!

Nå SKAL jeg prøve å komme i rett døgnrytme igjen, siden åh fuck det er bare noen dager igjen til skolen begynner igjen:( Så jeg skal prøve å se om jeg før såve om ikke så lenge. Så dere får ha en fin kveld videre. Det skal jeg, lankt inn i drømmeland... håper jeg! Men skulle bare si at den personen som gidder å kommentere stykt på noen av innleggene mine, GET A LIFE!! Vet det er samme personen siden det er samme sånn der nummer ting, ikke at jeg bryr meg, men ikke gidd. ♥God nattthese cute little things

Hei søte lesere♥

Syntes disse tingene var så søte så jeg måtta bare blogge om de, hehe. Fikk de i... husker ikke om det var bursdagsgave eller noe sånt. Men har aldri sett disse to tingene i mini verson, på en måte.


DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits