New in: Nelly

Heiheei!

Hva synes du om kjolen? Hadde egentlig aldri trodd kjolen skulle komme før konfirmasjonen som jeg skal i på lørdag, men heldigvis:) Også passet den helt perfekt, noe som ting ikke bruker å gjøre når jeg har bestilt, klarer bestandin og bomme på størrelsen, typpisk meg! Var egentlig ikke denne jeg skulle ha, men selvfølgelig ble de utsolgt den dagen jeg skulle ha den andre, så det ble denne. Er en helt enkel kjole som jeg også tenkte jeg kunne bruke i syden.

innkjøp fra London


HEI! Fant ikke alt jeg hadde kjøpt så ble bare bilder av noe. Hadde egentlig ikke kjøpt så mye spesielt da, var så mye jeg letet etter å fant ingenting. Av og til skjønner jeg ikke hvor jeg har hode når jeg shopper, fordi jeg bare handler tull som jeg egentlig ikke trenger. Men hva synes du?

Bestilt

Hei søtinger♥

Siden det er en stund siden jeg har blogget nå tenkte jeg at jeg skulle slenge inn innkjøpet fra i går. Haha ikke noe spesielt innlegg å starte med, menmen! Har endelig fått bestilt russeklærne nå såm jeg har utsatt å utsatt. Fikk heldigvis akuratt bestilt det en halv time før påska, vet ikke helt men va noe med at det kom siener eller noe sån, er ikke helt sikker. Men sefølgelig fikk jeg vite idag at den størrelsen jeg har bestilt russebuksa i blir alt for stor, typpisk min uflaks at noe sånt skulle skje:(  Men er ikke lenge igjen nå til russetiden begynner, så gleder meg noe SYKT. 
Innkjøp fra Sverige

Her er innkjøpet fra Piteå i Sverige, kjøpte ikke så mye da men fikk ivertfall ett lite innkjøp:)Om dere ikke ser det så er det et sånn tre man skal henge smykker osv, og ha ringer osv i den under delen, hehe. Vet ikke helt hvorfor jeg kjøpte den, men den var på salg så trenkte jeg noe lingnende siden jeg ikke har noe å henge smykkene på.

Hva synes dere?DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits