Blue dressHva synes dere?

Bilde dryssHva synes dere?

kommer noen flere imorgen:)

Dagens bilder: Yellow detailHva synes du?

Bilder 17.06.2013

Hva synes dere? :)

Midnight shoot

Ble litt mange bilder, menmen. Hva synes dere? :)

Coming up

Heihei søte dere♥

Når vi kom hjem fra hurtigruta igår bestemte jeg og Carita oss for å ta litt bilder siden der var utrolig fint vær ute. Trenkte litt bilder på bloggen og ett nytt profilbilde på face, men ble ikke så fornøyd med mine bilder, men kommer noen ut i neste innleg. Da vi hadde att noen bilder kom midnattsolen fram, som vi fikk med på de siste bildene. Hva gjorde du igår?

Hva synes dere så langt? ha en fin dag:)

Dagens bilder

Black'n white

Hei søte lesere♥

Nå har jeg ikke blogget på en stund siden jeg ikke har data, buhu:/ De hadde ikke inne den data ladderen jeg måtte ha så de måtte bestille den, å nå kommer det til å ta mye lengere ti. Så jeg vet ikke om jeg får blogget hver dag, men når jeg får ladderen kommer jeg til å blogge skikkelig igjen. Idag måtte jeg låne lillebroren min sin ånn at jeg kunne slenge inn et innlegg, heldigvis! Han bruker å bære litt sta siden han MÅ spille hele tiden så derfor bruker jeg ikke å få låne den.

 

Vintershoot del 2


Photoshoot 2013

Hei dere♥

Idag har jeg og Veronika tatt litt bilder. Sto opp tidlig fo å få med oss dagslyset sånnat det skulle bli bedre bilder, håper dere liker de!Hva synes du?

Fuck everything

Hei der!

ÅÅh så jeg gruer meg til imorgen. MATTETENTAMEN, fuck meg. Så klarte smarte meg å glemme alle mattebøkerne på skolen, så jeg ikke får øvd, enda mere .....!  Prøv å gjett hva jeg fikk på forje mattetantamen! ....3+ og da hadde jeg liksom forberedt meg:( jaja får håpe på at det går bra, ønsk meg lykke til.
a smile is the prettiest thing you can wear!

a smile is the prettiest thing you can wear!Hva synes du om bildene? 

blogges :)DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits