Bilder: dagene i Førde med Cindy

 
Blogges :)

3 herlige uker

Hei dere! 

Da va man hjemme igjen etter 3 uker i førde. Disse 3 siste ukene nå har virkelig vært noen herlige og minnerike uker, kan virkelig ikke beskrives! Kan ikke huske sist sommer jeg har gjort så mye som jeg har gjort denne sommeren, fått så mange utrolige gode, herlige og artige minner fra denne sommeren. Først 2 uker i syden med de 4 beste så 3 uker i Førde, er så godt å tenke på at jeg virkelig har fått noe ut av denne sommeren. Er sykt å tenke på hvor for det egentlig har gått og trist at ferien snart er ferdig, er virkelig ikke klar for skolen i det hele tatt! Også så trist at vi alle nå skal skille lag, blir rart å være på skolen uten de man har brukt å sett hver dag i 10 år nå, og at klassen blir fra 16 til 8:( Men blir spennende å se hvordan LOSA opplegge fungerer, og hvordan det kommer til å bli.Blogges :)

Bilder 15.08.13

Dagens bilder: med besteHva synes dere?

Gårdagens innkjøp
Bikboknonstopsko


Hva synes dere? :)

Endelig i Førde!

Heeii♥

Da var man plutselig i Førde igjen! Ellr igjen.. er ett år siden sist jeg var her, men tiden har gått så utrolig fort. Ah var så godt å se alle folkene igjen her, litt forandringer med visse ting men er vell no man blir vant til etter hvert. Pappa har også kjøpt seg leilighet, som jeg kanskje kan blogg om i ett annet innelgg, og som også var ganske uvant, men er så mye nermere alt nå så er egentlig helt ok.Bare 7 dager igjen!

Heihei!

Åh nå er det bare en uke igjen til vi drar til syden. Ser virkelig fram til sol og varme, og masse minner. Hvor skal du i sommer? Klarer nesten ikke vente, nå som jeg er begynt å telle ned går tiden bare enda tregere,baah! Menmen nå skal jeg til sofie så blogges :)Hva synes du?Bare

Outfit: Galaxy sweater

Hva synes du?

SYYKT

Heiheei dere♥

Åhh idag våknet jeg til noe jeg lenge har drømt om via blogg, Å KOMME PÅ TOPPLISTEN!! Det er HELT SYKT :) You made my day, beste lesere! Er så takknemmelig for at dere vil lese bloggen min, betyr mye. Og tusen takk for alle de fine og gode kommentarene jeg har fått av dere, varmer♥ Det er dere som får meg til å ville fortsette å blogge. Har blogget i over to år nå så blogging har blitt en del av hverdagen min. Senere idag skal jeg og sofie dra ut å ta MASSE nye bilder til bloggen. Hun driver også med blogg selv og ligger på topp 40, www.sofiemk.blogg.no. Ha en fin dag videre! 


BLogges:)

Topplisten + bilder

Hva synes dere?:)

Outfit: studs-military jacked

Heihei♥

Som jeg sa var jeg og sofie å tok bilder i går, som vil komme i innleggene fremmover.Eller ivertfall noen dager da! Denne uken skal jeg være med sofie og vi skal ha en blogguke på en måte. Hun er alene hjemme så vi skal ta masse bilder til bloggen. Nå sitter jeg og frida og slapper av før vi skal dra å trene, er jo bare noen dager igjen til syden også, åh klarer ikke vente! Blogges:*Hva synes du?

Coming up

Hallo dere:)

Dagen idag har gådd så fort men samtidig så sakte. Tidligere idag var jeg på jobb, så dro jeg hjem til sofie der vi fikset oss til å ta bilder. Som kommer i morgen! See yah!

Grillings med familien

Heei♥

Idag var det siste skole dag for lillebroren min og frida, så vi i familien feriret det med en liten grillfest. Åh er så ubeskrivelig herlig å kunne såve lenge og bare nyte ferien. I dag når jeg sto opp hadde jeg fått pakken min som jeg har ventet på en stund, kommer i ett egent innlegg senere. Senere idag så skal jeg og noen venninger kanskje såve i telt, blir nok koselig. Hva skal du idag? Blogges:*

Nyter ferien

God morgen søte lesere♥

Er så herlig å såve lenge! Nyter allerede ferien med en god frokost og pretty little lairs. Senere blir det sånn avsluttning og vittnemåls utdelig på skolen. Som betyr at jeg også får vite eksamens karakterene, åh gruer meg! På muntelig eksamen fikk jeg en 5'er, Jeeey! Så krysser fingrene å får håpe på det beste. Hva skal du idag? 

Blogges:*

ENDELIG SOMMERFERIE

Hei søtinger♥

Åh ENDELIG sommerferi! Har hatt fri i en uke så måtte vi på skolen i går for å levere bøker og rydde litt, og det var heldigvis siste skoledag, åh er så herlig♥ Endelig ferdig med 10 års grunnskole, tentamen og eksamen, kunne ikke vært bedre. Men er også utrolig trist at klassen skal plittes og flytte forskjellige plasser, de man har vært sammen med i over ti år og stortsett sett hver eneste dag, så skal alle splittes og noen får man sett kanskje 1-3 ganger i året, kommer til å bli ett stort savn. Kommer til å føle meg så ensom her i Mehamn dette året, skjønner ikke hva jeg tenkte på da jeg valgte ett år til i Mehman. Men ivertfall.. SOMMERFERIE, takk gud, er så lei skolelei, så skal bli så utrolig godt med ferie. Og om 14 dager drar jeg til syden (bulgaria-sozopol) med familien og beste Carita og Frida, gleedings. Er så lei av dette gråværet her så skal bli så godt med sol og varme. Når vi kommer hjem fra syden blir det noen dager hjemme så reiser jeg ned til Førde på ferie, er ett år siden jeg var der sist så skal bli godt å møte familie og venner der igjen. Hvor skal du i sommer da? :) Ha en fin sommer!
GOD SOMMER♥

Ting jeg virkelig er fram til

Hallo?

Allerede i neste måndte skjer noe av det jeg har gått å gledet meg til i snart ett år, på litt over en uke skjer det så mye jeg gleder meg noe SYKT til, først er det UBM (ungdomenes badmintonmesterskap/norgesmesterskap) så noen dager etter det det Justin Bieber konsert og noen dager etter det reiser hele klassen til London. Alle disse måndtene er det egentlig noe jeg ser fram til og det er så mye at jeg nesten ikke klare å vente, hehe vil bare at dagene skal komme. 

UBM (11 April)

I år er det UBM i Trondheim, en plass jeg aldri har vært og spilt før eller utenom , så blir sikkert gøy. 

Justin Bieber konsert (17 april)

Åh er bare 19 dager igjen nå til JB konserten, kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg, men samtidig gruer meg, siden jeg å en venninne skal alene til Oslo, noe som kommer til å gå rett vest. Ikke er noen av oss kjent der og pluss skal vi finne fram til de rette tågene og Telenor arena, men kan ikke kalle meg ekspert med de rutene og alt det der, så om vi følger det jeg sir så blir vi aldri å komme oss på de rette bussene eller tågene, haha. Men jeg gleder med jo sefølgelig drit mye. 

London (20 April)

Bare 3 dager etter JB konserten drar vi på klasse tur til London. Vi reiser hjem den 18 april og har den 19 hjemme til å pakke osv så dagen etter drar vi til London. Ser virkelig fram til den turen også men har på følelsen det kommer til å bli mye stress go kaos siden vi bare har 3 dager der og pluss at vi nesten er 20 stykk. Men kommer til å bli koselig å dra med hele klassen siden det er en stund siden hele klasser har reist på tur sånn utenom Finnmark. Russetiden (1 Mai- 17 Mail)

Når vi kommer hjem fra klasseturen er det nesten russetid, Endelig er det vår tur liksom, har ventet på det siden 1 klasse. Har gått igjennom alle de andre sine år som russ å blitt teipet, pisket og tegnet på og endelig er det vår tur, hehe neida gleder meg til det men er ikke sånn serlig, blir nok ikke lik de andre årene siden vi er så få igjen nå, men koselig blir det sikkert uansett.

Bulgaria/Sozopol (3 Juli)

Det jeg egentlig ser mest fram til er syden turen med familie og Carita. Tanken på sol og varme, bli brun, ta bilder, spise på resturang hverdag, bade og kose oss, åh den følelsen. Det at vi bor her i Finnmark her det aldri er varmt noen ganger i året gjør det enda mer spesielt å komme til ett varmere strøk. Pluss at jeg får ha med min bestevennine Carita som gjør at jeg gleder med ekstra mye. Er litt kjedelig og være i syden i to uker og bare ha lillebroren din å være med, om dere skjønner. Har aldri før vært i Sozopol så blir nok spennende å prøve noe nytt igjen. Har faktisk aldri vært på samme plassen før så blir noe nytt hver gang.
Førde

Så til slutt av ferien drar jeg til Pappa på sommerferie som vanlig, åh gleder meg. Gleder meg til å møte familie å venner som jeg bare for møtt en til to ganger i året. Blir nok sikkert også å fra på camping ferie når jeg drar dit, hvet ikke helt hvor vi skal da men blir nok sikkert sverige eller noe sånt. 

 DITT NAVN HER

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits